Conchita:

Indien u ook graag uw ervaring wilt delen dan kunt u ons deze mailen

Goudriaanlaan 28
7603 MG Almelo
Nederland

Tel.: 06-50568689

info@complete-styling.nl
Ten eerste vond het een erg leuke middag. Heerlijk om zo een paar uurtjes voor jezelf te hebben! Voelde me ook helemaal op mijn gemak. Had niet echt een beeld van hoe het in zijn werk zou gaan, totdat jij e.e.a. ging uitleggen.
Door goed op te letten en te kijken wat kleuren met je huid, ogen,uitstraling doen. Hieruit kwam naar voren dat ik een wintertype ben. Vond het leuk om te zien dat bepaalde combinaties van kleuren mij mooi staan. Bepaalde kleuren die ik, voor de kleurenanalyse, niet zo in de winkel bij elkaar zou hebben gezocht. Met alle nieuwe najaarskleuren is het handig je kleurenkaart te raadplegen. Vind zelf de warme kleuren allemaal erg mooi, ook het okergeel. Maar nu weet ik wel dat deze kleur niet geschikt is voor mij.Hetzelfde geldt voor de make-up. Kocht zelf altijd een warme bruine foundation. Ik dacht dat een beige/roze teint niet bij mij zou staan. Ik heb nu gezien dat juist een beige/roze teint beter bij mij past. Dat was grappig om te ervaren.
Ik wil je bedanken voor de fijne middag en wil je heel veel succes wensen met Complete-Styling.

Een echte aanrader!
Ontdek je eigen stijl
Dress for succes
Mijn kledingkast bestond uit veel zwarte kleding gecombineerd met een klein beetje kleur.
Eigenlijk saai en afstandelijk, maar er zijn zoveel leuke kleren te koop, maar ik ging meestal voor safe, totdat ik samen met Sandra ging shoppen. Zij zag kleren hangen waar ik zelf zo voorbij zou lopen.
Door haar enthousiasme heb ik deze kleding gepast en ben ik gaan inzien dat er echt veel meer mogelijk is en dat het mij ook goed kan staan.
Ik ben blij dat Sandra mij hierbij geholpen heeft. Zij zag wat ik niet zag. Door het volgen van haar kleding-/stijladvies zie ik het nu ook steeds vaker zelf.
Daarnaast heb ik ook een kleur analyse gedaan en het werkt echt. Kleur kan je echt laten stralen.
De kleurenwaaier zit dan ook in mijn tas tijdens het shoppen.
Mijn kledingkast is aan het veranderen en ik voel me heerlijk in mijn nieuwe kleding en daardoor zelfverzekerd.

Sandra bedankt!

Annet:

Ervaringen: