Persoonlijk advies:

Er zijn diverse redenen om de hulp van Complete-Styling in te schakelen.

Het drukke leven dat we leiden en de dingen die we allemaal moeten, gaan zo snel dat we makkelijk vergeten naar onszelf te kijken.
Alleen je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.
Uit onderzoek is gebleken dat de eerste indruk voor 93% door je uiterlijk en je uitstraling wordt gevormd.
Het is dus van groot belang!

Vooral in deze moeilijke economische tijden is het van het grootste belang dat je jezelf goed laat zien voor dat eerste sollicitatie gesprek. Kleding kan je zekerheid bieden. Het kan ook zijn dat je ouder bent geworden of dat je lichaam is veranderd door zwangerschap, gewicht afname of toename en dat je niet weet hoe je dit nieuwe lichaam moet kleden. Of je zit vastgeroest in gewoonten. Maar ook omdat je je onzeker voelt of zoals zoveel mensen gebukt gaat onder een negatief zelfbeeld.

In dit persoonlijk advies gaat het erom je te laten zien hoe je je mooi kunt kleden in een stijl die bij jou past! Het gaat om het vinden van de juiste balans in wie je bent, wat je uitstraalt, de kleuren die je draagt, je kledingstijl en je persoonlijkheid.
Als dit allemaal met elkaar in balans is, geeft dat je zelfvertrouwen en dit straal je dan ook uit!
Als je kleren in de juiste lijnen en verhoudingen draagt, is het niet meer van belang of je groot of klein, dik of dun bent.
Als je weet dat je er goed uitziet, zal je je ook beter voelen, waardoor je een mooie krachtige uitstraling zal hebben en hiermee zal je meer zelfvertrouwen uitstralen!

Dit is een eerste indruk die je wilt maken en achterlaten.

Goudriaanlaan 28
7603 MG Almelo
Nederland

Tel.: 06-50568689

info@complete-styling.nl
Ontdek je eigen stijl
Communiceer met kleding